flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розробляється Порядок реагування на надзвичайні ситуації та організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій

09 липня 2018, 12:24

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області Бєлікова І.В. взяла участь у засіданні робочої групи з питань розробки документів, якими буде врегульовано порядок реагування на надзвичайні ситуації, організації роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій, яке проходило в м. Києві 4-5 липня 2018 року.

Робоча група складається з фахівців ДСА України та її територіальних управлінь, керівників апаратів судів Запорізької, Івано-Франківської, Одеської областей, які виявили бажання увійти до її складу, співробітників Національної школи суддів України та представників українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи в Україні. 

Робочу групу створено за підсумками семінарів, які відбулися в липні минулого року за сприяння українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи в Україні, де обговорювався досвід Канади в роботі суду під час надзвичайних ситуацій.

Під час засідання відбулося обговорення та доопрацювання проекту плану дій у надзвичайних ситуаціях та відновлення роботи суду, визначення  необхідного додаткового матеріалу/інструментарію, формату тренінгів для працівників апаратів судів та суддів щодо діяльності суду та плану дій у надзвичайних ситуаціях, погодження строків завершення роботи за цим напрямком.