flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пішов з життя голова Веселівського районного суду Запорізької області

27 листопада 2023, 11:11

З глибоким сумом повідомляємо про те, що 15 листопада 2023 року пішов з життя голова Веселівського районного суду Запорізької області Нагорний Анатолій Олександрович – щира життєлюбна людина, професіонал, справжній патріот своєї Вітчизни.

Анатолій Олександрович народився 13 вересня 1966 року в селі Радісне на Дніпропетровщині.

Після отримання вищої освіти проходив службу в органах внутрішніх справ. З січня 2002 року працював в системі правосуддя. З листопада 2002 року обіймав посаду судді, голови Веселівського районного суду Запорізької області.

Після початку тимчасової окупації частини території Запорізької області та спричиненого цим зупинення роботи Веселівського районного суду Запорізької області суддя Нагорний А.О. подав заяву та був відряджений до Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська.

У важкий для країни час, маючи «броню», адже судді не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, Анатолій Олександрович прийняв справжнє чоловіче рішення та пішов добровольцем до лав ЗСУ. Однак 15 листопада 2023 року страшна війна без жалю забрала життя захисника, мужнього бійця та земляка, який загинув на Куп’янському напрямку.

Колектив територіального управління ДСА України в Запорізькій області висловлює щирі співчуття родині, друзям, колегам з приводу передчасної смерті Анатолія Олександровича. Важко знайти слова, які допоможуть втішити біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.