flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області

31 січня 2022, 15:47

ЗАТВЕРДЖЕНО

        Наказом начальника територіального

        управління Державної судової

        адміністрації України в Запорізькій

області від 31.01.2022 № 6

           

                         

 

умови

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби – головного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області (категорія «В»)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

  • Забезпечення повного та достовірного відображення інформації, що міститься у прийнятих до обліку первинних документах при нарахуванні заробітної плати,  систематизація та узагальнення  інформації, відображеної у цих документах, з дотримання порядку документообігу та встановлених єдиних методологічних основ бухгалтерського обліку в частині розрахунків по заробітній платі;
  • Забезпечення нарахування суддівської винагороди суддям та заробітної плати  працівникам апаратів  місцевих загальних судів Запорізької області (відповідно до розподілу обов’язків) згідно наданих табелів обліку робочого часу, затверджених штатних розписів та наказів щодо змін в оплаті праці.
  • Забезпечення своєчасної видачі довідок про заробітну плату працівникам згідно заяв та листування по зазначеному питанню.
  • Участь у складанні бюджетного запиту на наступний рік щодо витрат на оплату праці та проведення економічного аналізу  з метою виявлення резервів, запобігання втратам.
  • Забезпечення оформлення та  зберігання первинних документів бухгалтерського обліку по заробітній платі, які надходять до бухгалтерії, збереження первісних документів, регістрів та  повноту їх оформлення.
  • Забезпечення правильність розрахунків з бюджетом щодо екологічного та земельного податків, своєчасність їх подачі до податкових органів та надання для оплати у терміни, передбачені законодавством.
  • Забезпечення достовірності складання статистичних звітів, податкових звітів, звіту про зайнятість та працевлаштування інвалідів та своєчасність їх подання у відповідні органи, щомісячне складання звіту  про структуру заробітної плати по посадах  по судах.
  • Забезпечення дотримання вимог законодавства щодо здійснення господарських операцій, забезпечення правильності оформлення і достовірність первинних документів (наявність всіх реквізитів відповідно до критеріїв первинного документа).

Умови оплати праці

- посадовий оклад – 6500 грн. (шість тисяч п’ятсот);

- надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами);

- надбавки та доплати (відповідно до статті 50-52 Закону України «Про державну службу» та Порядку встановлення стимулюючих виплат, преміювання та надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань працівникам територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області).   

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2;

2) резюме за формою згідно з додатком 21 в якому обов’язково зазначається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові кандидата; реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти; відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах у відповідній сфері, визначеній в умовах конкурсу, та на керівних посадах (за наявності відповідних вимог);

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

3-1) копію Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови.

Строк подання інформації для участі в конкурсі - 07 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на Єдиному порталі вакансій державної служби.

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Додаткові (необов’язкові) документи

1) заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби;

2) особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Місце, час і дата початку проведення конкурсу (тестування, співбесіди)

09 лютого 2022 року, початок о 1000 годині,                                         м. Запоріжжя, пр. Соборний, 168, 9 поверх,  кім. 915 за фізичної присутності кандидатів

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Білодід Наталія Аліївна, Волощук Анастасія Петрівна                (061) 224-65-37         

kadry@zp.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

Загальні вимоги

1.

Освіта

вища, ступеня не нижче молодшого бакалавра у галузі економіки або фінансів

2.

Досвід роботи

-

3.

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

 

Вимоги

Компоненти

1.

Аналітичні здібності

- здатність до логічного мислення, узагальнення, конкретизації, розкладання складних питань на складові, виділяти головне від другорядного, виявляти закономірності; 
- вміння встановлювати причинно-наслідкові зв'язки; 
- вміння аналізувати інформацію та робити висновки, критично оцінювати ситуації, прогнозувати та робити власні умовиводи.

2.

Уважність до деталей

- здатність помічати окремі елементи та акцентувати увагу на деталях у своїй роботі;

- здатність враховувати деталі при прийнятті рішень.

3.

Якісне виконання поставлених завдань

- чітке і точне формулювання мети, цілей і завдань службової діяльності;

- комплексний підхід до виконання завдань, виявлення ризиків;

- розуміння змісту завдання і його кінцевих результатів, самостійне визначення можливих шляхів досягнення

4.

Відповідальність

- усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов'язків з дотриманням строків та встановлених процедур; 
- усвідомлення рівня відповідальності під час підготовки і прийняття рішень, готовність нести відповідальність за можливі наслідки реалізації таких рішень; 
- здатність брати на себе зобов'язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти

1.

Знання законодавства

Конституція України;

Закон України «Про державну службу»;

Закон України «Про запобігання корупції»;

2.

Знання законодавства у сфері

Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

Бюджетний кодекс України;

Нормативні документи, що стосуються бухгалтерського обліку; методичні, нормативні та інші керуючі документи та матеріали органів державного управління з організації бухгалтерського обліку і складання звітності.

3.

Технічні знання у сфері

Впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Express, Internet) - вільне володіння серверними ОС сімейства Windows/Unix;

Знання стандартів ISO 9000.